Gestionar les nostres emocions és de vital importància per a mantenir el nostre equilibri físic i mental, però sobretot davant el nou estat d’alerta sanitària que vivim generat per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19).

Aquest nou escenari està generant en moltes persones malestar psicològic. Per això, és necessari gestionar-ho eficaçment per a afrontar aquelles situacions que puguin provocar-nos ansietat, por o estrès.

 

Una de les emocions més experimentades en aquests moments és la por.

La por és una emoció que aflora davant els moments d’incertesa. Encara que és una emoció necessària i inherent en l’ésser humà, pot aparèixer de manera abrupta i bloquejar el nostre pensament per a evitar el risc que percebem.

 

 

El primer pas per a seguir endavant i alliberar-nos del bloqueig mental és reconèixe’l i acceptar-lo. A més, és important combatre’l mitjançant l’ús d’eines disponibles per a tornar a equilibrar de les nostres emocions.

 

Eines per a gestionar i equilibrar nostres les emocions

 

La teràpia vibracional és una de les eines que pot ajudar-nos a gestionar i equilibrar les emocions. Es tracta d’una teràpia que utilitza la ressonància del so mitjançant diversos instruments musicals.

La finalitat de la teràpia és equilibrar el cos físic a través de la vibració emesa per sons de bols tibetans i de quars. Aquesta tècnica vibracional actua en el nostre cos per a restaurar el nostre flux energètic vital. El bany de sons viatja per les cèl·lules del nostre cos per a canalitzar els nostres pensaments i alliberar les emocions negatives. Mitjançant l’escolta profunda, la nostra ment i el nostre cos tornen a la calma.

T’animem a provar una primera sessió amb Carles Galceran. Si necessites alliberar malestars emocionals, estrès o ansietat, la teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars t’ajudarà a gestionar les emocions adequadament.

Quan acabi la sessió, sentiràs que el teu cos i la teva ment es troben en un millor estat per a permetre’t veure les coses des d’un altre punt de vista.

Pots demanar cita prèvia trucant al telèfon +34 972 21 99 48 (pots deixar el teu missatge en el contestador i et cridarem al més aviat possible per a concertar una visita).