La teràpia del so és una teràpia tradicional que afavoreix l’eliminació de l’insomni i l’estrès. Són instruments que tenen l’aliatge de set metalls com l’or, la plata, el coure, el mercuri, el ferro, el plom i l’estany de l’Himàlaia, al Tibet.

Aquests metalls es troben en algunes províncies de la Xina, Mongòlia, Sibèria, el Japó l’Índia, Nepal i Vietnam. els quals otorguen un so fascinador als bols tibetans que poden generar sensacions profundes amb el so de cada metall.

 

Teràpia del so amb bols tibetans

 

Alguns bols del Tibet s’usen com a guies en cerimònies per a despertar la consciència i curar malalties físiques, mentals i espirituals. S’utilitzen per a fer teràpies que, segons la musicoteràpia, tenen efectes curatius molt potents i actuen com un massatge de bells sons en colpejar o fregar els bols amb un mall.

El terapeuta produeix els tons carregats d’harmonia que tenen una naturalesa de sanació. Llavors, el pacient es concentren en el so mentre tanca els seus ulls i es mantenen en posició de descans.

La ressonància del so dels bols tibetans és el principi de la teràpia vibracional, Aquesta ressonància de so genera una vibració amb major intensitat harmònica que afebleix a la vibra que es troba feble, afectada i dissonant en el cos del pacient.

S’ha demostrat que aquesta ressonància és capaç de vibrar i transcendir amb les seves ones vibratòries per a provocar una vibració similar en un altre cos i una freqüència amb la capacitat de modificar a les ones cerebrals, per a ajudar els pacients a entrar a altres nivells de consciència.

Els bols tibetans generen estats de sanació espontània amb diferents estats místics que permeten l’acte-sanació del camp energètic, brindant pau interior en ment i cos. A més, recarreguen la sensació de benestar i alleugen el dolor tant físic com emocional.

Vols recuperar el teu equilibri físic, mental i emocional en el teu cos? Els massatges terapèutics amb bols tibetans amb en Carles Galceran t’ajudaran a aconseguir canvis personals positius augmentant la teva serenitat, felicitat i claredat mental.