Massatges terapèutics

Teràpia vibracional a Girona amb bols tibetans i de quars

Massatges terapèutics

El massatge terapèutic és un tipus de massatge molt efectiu per a casos de problemes musculars i lumbàlgies que es porta a terme jugant amb el límit de resistència al dolor.

Teràpia vibracional

 
Gràcies a la teràpia vibracional podràs descobrir com el món dels sons i les vibracions et poden ajudar en la millora física i l’estat de ànim.

La sessió es realitza en una sala insonoritzada i única a Girona, especialment dissenyada per submergir-te en un autèntic bany de so.

Utilitzant diferents sons mil·lenaris, produïts pels bols tibetans, els bols de quars i els tambors, podràs sentir un desbloqueig mental i físic que et retornarà el teu equilibri emocional.
 

Vine a provar-ho!

 

Massatges esportius

En Carles Galcerán ofereix un servei de massatges esportius en el tractament de la columna, problemes musculars i embenatges funcionals per solucionar un alt percentatge de problemes d’esquinços, a més del drenatge limfàtic.

Pack de massatge + teràpia vibracional

65€

Temps: 1 h 15 min

 

Gràcies a la combinació del massatge terapèutic i la teràpia vibracional podràs descobrir com el món dels sons i les vibracions et poden ajudar en la millora física i l’estat de ànim.

Opinions

dels nostres clients

“La teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars té un efecte sorprenent en el cos. La sensació és de plaer i relaxació profunda. Els efectes de l’estrès disminueixen i l’estat d’ànim millora notablement. Excel·lent!”

Vanesa Martínez

Vine a provar-ho!

Teràpia vibracional, un bany de so i vibració en una sala insonoritzada

(+34) 972 21 99 48

 

Ronda Ferran Puig, 4 - 1er 3ª

17001 Girona