Carles Galceran i Freixa

En Carles Galceran Freixa és terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic. Compta amb una experiència de més de 20 anys en la seva consulta treballant la musculatura i tractant lesions esportives.

Ofereix els serveis de massatge esportiu, tractaments per la columna, problemes musculars i embenatges funcionals per solucionar un alt percentatge de problemes d’esquinços, a més del drenatge limfàtic i els massatges terapèutics.

El massatge terapèutic és un tipus de massatge molt efectiu per a casos de problemes musculars i lumbàlgies que es porta a terme jugant amb el límit de resistència al dolor.

Mitjançant la teràpia vibracional podràs descobrir com el món dels sons i les vibracions et poden ajudar en la millora física i l’estat de ànim. La sessió es realitza en una sala insonoritzada i única a Girona, especialment dissenyada per submergir-te en un autèntic bany de so. Utilitzant diferents sons mil·lenaris, produïts pels bols tibetans i els bols de quars, podràs sentir un desbloqueig mental i físic que et retornarà el teu equilibri emocional.

 

Relaxació
Armonia
Emocions
Energia

Vine a provar-ho!

Teràpia vibracional, un bany de so i vibració en una sala insonoritzada

(+34) 972 21 99 48

 

Ronda Ferran Puig, 4 - 1er 3ª

17001 Girona