La gran majoria de les teràpies energètiques fan servir tècniques mil·lenàries per ajudar-nos a equilibrar la nostra energia. Sabies que tot és energia? Per aquest motiu les teràpies energètiques ens ensenyen que qualsevol mena d’interacció és vibracional i, per tant, energètica, aportant grans beneficis per a la nostra salut física i mental.

 

Tipus de teràpies energètiques

 

El principal objectiu d’aquestes teràpies és produir alleujament i sanació dels malestars del cos i la ment. Aquestes són algunes de les teràpies energètiques més conegudes.

Cromoteràpia: és una tècnica que fa servir la llum amb finalitats terapèutiques, basada en els colors que ressonen amb una xacra alterada. La seva finalitat és ajudar que el cos arribi a un punt d’equilibri físic i mental. Segons la cromàtica de colors emprada, es pot tractar des de l’estrès, fins als trastorns de la son.
Musicoteràpia: utilitza el so dels instruments com a mitjà per a generar un estat de relaxació, concentració i benestar, el que comporta una infinitat de beneficis associats amb la comunicació, el procés d’aprenentatge i la integració social. La seva finalitat és ajudar a resoldre els bloquejos energètics en el pacient.
Reiki: és una teràpia originària del Japó, inventada el 1922 pel budista japonès Mikao Usui. Els seus practicants creuen en el poder de les mans com a mitjà de transmissió d’una energia universal, capaç de sanar i aconseguir benestar. En altres paraules, és capaç de reactivar el procés energètic d’un individu i guiar-lo a l’autocuració física o emocional.
Teràpia vibracional, que fa servir la ressonància del so amb diversos instruments de sanació per equilibrar el cos a través de la seva vibració.

Imatge d’Alexandra_Koch a Pixabay

En definitiva, les teràpies energètiques i vibracionals són una peça clau per a la millora del nostre benestar i la salut a través d’una correcta canalització de l’energia. Si vols conèixer més sobre la teràpia vibracional per restaurar l’equilibri mental, emocional i espiritual, contacta amb en Carles Galceran.