La teràpia de so i vibració utilitza diversos bols terapèutics, com bols tibetans i de quars, per emetre vibracions harmòniques adequades per a cada part del cos. Les vibracions de la teràpia arriben gradualment a tot el cos a través de l’aigua, que amplifica el so i té un gran efecte al 70-80% del nostre cos. Això enforteix la salut, harmonitza i regenera les cèl·lules.

Influència del so i la vibració a l’ésser humà

El so és vibració. En els éssers humans es reconeix com a so les vibracions quan oscil·len a una freqüència compresa entre 15.000 i 20.000 Hz, ja que aquesta freqüència pot ser percebuda per l’orella interna, però el so comprèn una àmplia gamma de freqüències que l’oïda humana no pot percebre . Les que es troben per sobre de 20.000 Hz, s’anomenen ultrasons. Tota partícula a l’univers vibra a una determinada freqüència, per tant, és una forma de so. El que veiem, com a sòlid, líquid o gasós no és més que la mateixa matèria vibrant a diferents freqüències.

El científic japonès Dr. Masaru Emoto, va demostrar que el so i la vibració modifiquen la molècula de l’aigua. El cos humà té un 80% d’aigua, per tant, produeix canvis a nivell molt intern i cel·lular.

El so i la vibració viatja molt més ràpidament per l’aigua que per l’aire. A tall d’exemple, sabem que els dofins es poden comunicar entre milers de quilòmetres de distància.

En resum, utilitzant el so, podem connectar amb la nostra confiança innata, que ens permet fer allò que és millor per a nosaltres mateixos i per als altres. Per això, podem afirmar que la teràpia de so i vibració ajuda a enfortir la salut a un nivell integral: cos, ment i esperit.

T’agradaria saber com et pot ajudar la teràpia vibracional o teràpia de so? Contacta amb Carles Galceran per a més informació.