Avui dia es parla molt de l’aura i les xacres, però què signifiquen realment? I cosa que és més important, quin impacte tenen en la nostra salut i benestar? En aquesta entrada del blog explorarem els fonaments de l’aura i les xacres, com entendre’ls i poden ajudar-nos a portar una vida més saludable.

Què és l’aura?

L’aura és un camp energètic que envolta el cos. Es diu que està formada per set capes diferents, cadascuna de les quals correspon a una xacra diferent. Les xacres són centres energètics situats en el cos que corresponen a determinats aspectes de la nostra salut i benestar. Quan estan equilibrades i obertes, experimentem bona salut i vitalitat. Quan estan bloquejades, podem experimentar problemes físics o emocionals.

Com influeixen en la nostra salut i benestar?

L’aura i les xacres poden veure’s afectades per una sèrie de factors, com els nostres pensaments, emocions o entorn. Per exemple, si ens sentim enfadats o frustrats, el nostre camp energètic es desequilibra i això pot donar lloc a problemes físics, com els maldecaps o els mals d’esquena.

Com netejar l’aura i alinearles xacres?

L’aura i les xacres són importants per a la nostra salut i benestar, ja que ens permeten connectar amb la nostra part espiritual. Quan estan equilibrades i obertes, experimentem una sensació de pau i benestar. També som més capaços d’afrontar l’estrès i l’adversitat.

Però també ens poden ajudar d’altres maneres. Per exemple, en comprendre la naturalesa del nostre camp àuric, podem conèixer millor la nostra personalitat i els nostres punts forts. També podem utilitzar aquesta informació per a solucionar problemes físics i emocionals.

Conèixer les teves xacres a través la teràpia vibracional et donarà molta informació per a aprendre a gestionar la teva energia i alinear els teus centres energètics. Contacta amb en Carles Galeran per a provar-la en una sola sessió. Sortiràs flotant!