El massatge amb bols tibetans i diapasons, no és la típica teràpia que s’aplica amb les mans, sinó que s’enfoca en la freqüència de la vibració i el so perquè una persona arribi a aconseguir estats similars a la meditació i relaxació profunda. Vols conèixer una mica més sobre aquest tipus de teràpia? Segueix llegint!

 

Com es realitza el massatge amb bols tibetans?

 

El pacient roman estirat en una llitera amb els ulls tancats i enfocat en el so que realitza el terapeuta amb l’ajuda dels bols tibetans o altres instruments, com els diapasons. Aquests instruments produeixen un so que permet aconseguir un massatge intern, treballant en l’àmbit cel·lular i causant un efecte relaxant o activador en el cos. Alhora, la vibració que emeten influeix tant a escala energètica, psicològica com fisiològica.

 

Beneficis del massatge amb bols tibetans

 

Les vibracions dels bols tibetans produeixen un efecte guaridor en el cos. Aquests són alguns dels beneficis més destacats:

  • Comporta a un estat de relaxació total.
  • Alleuja les molèsties musculars.
  • Calma el mal de cap.
  • Millora l’estat d’ànim.
  • Crea una harmonia ideal en les xacres.
  • Indueix a l’estat de trànsit.

 

A més, és perfecte per a desbloquejar les emocions i crear un estat d’alliberament físic i mental.

 

Com es fan servir els diapasons?

 

La vibració dels diapasons s’enfoca en treballar les 7 xacres del cos. Té un efecte analgèsic a la zona i els seus voltants, per la qual cosa és perfecte per alleujar molèsties físiques i desbloquejar les xacres per tal d’aconseguir un estat de ple benestar.

En l’àmbit físic, el massatge amb bols tibetans i diapasons és ideal per alleujar el dolor en persones que pateixen artrosi, migranyes, fibromiàlgia, reuma, mal d’esquena i ciàtica i fins i tot dolor menstrual.

Contacta amb Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic, per concertar cita prèvia.