Et sents sovint estressat/da i ansiós/da? Busques una manera d’harmonitzar els camps energètics i trobar una mica de pau i relaxació? Si és així, la teràpia vibracional pot ser la solució. Aquesta forma única de teràpia utilitza el so dels bols tibetans per harmonitzar la teva energia i ajudar-te a assolir un estat de pau i relaxació. A més d’ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, la teràpia vibracional també pot ajudar a alleujar les malalties físiques.

 

Harmonitzar els camps energètics del cos amb la Teràpia Vibracional

 

La teràpia vibracional està orientada a harmonitzar els camps energètics del cos mentre la persona gaudeix del so dels bols tibetans i de quars. Aquests, estan elaborats per una alienació de set metalls, que emeten unes ones harmòniques que penetren millor al cos perquè la nostra ment es relaxi.

Per començar, la persona es tomba en una llitera i el terapeuta comença a fer sonar els bols tibetans i de quars amb una sèrie de baquetes. El so s’emet començant per les notes més greus i pujant cap a les notes més agudes.

Durant la teràpia, també utilitzen altres instruments que imiten els sons de la natura, com el pal de pluja, que recrea un so similar de l’aigua quan plou o el tambor xamànic, que simula els batecs del cor. El tambor xamànic és un instrument amb una estructura de fusta i una base de cuir. Antigament, es tocava per invocar l’espiritualitat xamànica de les tribus.

 

L’origen dels bols tibetans

 

Els bols cantaires del Tibet produeixen el so del buit, que és el so de l’univers quan s’expressa. Són una representació del que no es pot conèixer i es remunten al Buda Shakyamuni (560-480 aC).

Els bols tibetans i la seva complexa història es perden a l’antiguitat, i el més probable és que siguin un regal de la religió xamànica Bon, que va florir al Tibet centenars d’anys abans de la introducció del budisme. Tradicionalment, es feien servir per crear un estat de meditació, i també s’utilitzaven en cerimònies religioses.

Si vols provar la teràpia vibracional, demana cita amb Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic a Girona.