Actualment vivim en una societat complexa i exigent, dissenyada per emmalaltir emocionalment. Efectivament, com més ens submergim en la realitat actual, més exigents ens tornem – hipotecar la nostra vida en béns materials com comprar el millor cotxe, comprar l’últim model de mòbil, fer grans viatges, saber molts idiomes, acumular màsters …- i això, emocionalment, passa factura amb el temps. Per aquest motiu, és tan important gestionar les emocions negatives que heretem d’aquesta societat cap a estats d’ànim positius.

 

Quina relació tenen els estats d’ànim amb l’energia?

 

Sabies que el cos segueix les ordres de les nostres emocions? Les emocions són energia que impulsem cap a l’exterior. Qualsevol persona que vulgui millorar la seva qualitat de vida o estat emocional ha de ser capaç de gestionar i canalitzar les seves emocions correctament per evitar que aquestes puguin arribar afectar tant en el pla físic com en el pla psíquic.

Diversos estudis han demostrat com els diferents estats vibracionals o energètics de l’ésser humà poden afectar les cèl·lules del cos i l’ADN a través de sentiments, pensaments o creences.

Per tant, alliberar-nos d’emocions tòxiques, com la tristesa, la por, l’estrès o l’angoixa, ens ajudarà a aconseguir estats d’ànim positius, restaurar la nostra salut i augmentar la nostra felicitat.

 

Com aconseguir estats d’ànim positius mitjançant la teràpia vibracional

 

L’univers és vibració. Així que cada partícula de l’univers té una freqüència vibratòria. La freqüència es refereix als cicles que té, tant un objecte, com un ésser viu.

L’ésser humà emet freqüències vibratòries que es defineixen en funció de les experiències viscudes. Per aquest motiu, els estímuls del nostre entorn són tan importants, ja que a través de la percepció del món, tant individual com col·lectiva, interpretem i generem pensaments que incideixen directament en el nostre estat emocional. Així que és fonamental neutralitzar aquesta percepció actual, ja que en la majoria de nosaltres, genera estrès, ansietat o depressió.

Aplicant les eines de la teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars, podem arribar a un estat de consciència alterada per acceptar i gestionar la nostra condicional natural i, així mateix, tornar al nostre centre d’equilibri emocional que tant necessitem per afrontar el nostre dia a dia.

Si vols saber com funciona la teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars, contacta amb nosaltres. Pots demanar cita en hores convingudes amb en Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic a Girona, amb una experiència de més de vint anys en la seva consulta.