El massatge de so amb bols tibetans és una tècnica mil·lenària que ajuda a harmonitzar de manera natural el nostre pla físic i emocional.

 Els instruments tradicionals tibetans permeten aconseguir una relaxació profunda, tant mental com corporal. En sortir de la primera sessió de la teràpia vibracional, començaràs a sentir com la teva energia canvia, i el teu cos i ment es transforma per avançar en positiu.

 

Beneficis de la teràpia vibracional amb bols tibetans

 

La nostra experiència ens diu que tot és energia, i tot és vibració. Per això, la teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars ens aporta grans beneficis:

  • Si existeixen bloquejos, la nostra energia no flueix i, per tant, patim o ens estanquem. Els sons dels bols tibetans ajuden a desbloquejar les xacres bloquejades per alliberar la manca d’harmonia física i espiritual.
  • Els sons dels bols tibetans estimulen l’activitat de les ones cerebrals i desperta la capacitat de donar i rebre.
  • Afavoreix la relaxació de cos i ment per a afrontar amb més energia i claredat els esdeveniments de la teva vida quotidiana.

 

Massatge vibracional amb Carles Galceran

 

El massatge vibracional es realitza en una sala insonoritzada, única a tota Girona, especialment dissenyada per submergir-te en un autèntic bany de so. A través dels sons dels bols tibetans i de quars, es treballa cadascun dels punts energètics – xacres – del cos.

Desbloquejant les xacres, s’alliberen molèsties comunes ocasionades per les emocions com l’ansietat, la por o l’estrès. Et proposem que vinguis a provar una sessió de so i vibració amb en Carles Galceran. La durada de la sessió és d’una hora i 15 min. amb el Pack de massatge + Teràpia vibracional.

Demana cita prèvia trucant al Tel. +34 972 21 99 48 (pots deixar el teu missatge al contestador i et trucarem tan aviat sigui possible).