Si cerques una forma holística i natural de millorar el teu benestar, la teràpia de ressonància harmònica amb bols tibetans i de quars pot ser la resposta que estàs buscant. La teràpia del so utilitza la vibració i la ressonància per desbloquejar els txakres i prevenir o millorar malalties físiques, psíquiques o espirituals.
 

La teràpia de so com a eina de sanació

 
Cada part del nostre cos, sigui un òrgan o una xacra, té una freqüència òptima i sana de vibració. Quan estem malalts, és perquè alguna part de nosaltres no vibra en harmonia amb si mateixa, amb les altres parts o amb l’entorn.

El so és una poderosa eina per a la sanació. Segons estudis recents, la majoria de les malalties comencen als cossos subtils, on els nostres pensaments, emocions i patrons d’energia negatius es cristal·litzen en forma de bloquejos energètics. Aquests bloquejos poden penetrar gradualment al nostre cos físic i manifestar-se com a malalties. No obstant això, la teràpia de ressonància harmònica amb bols tibetans i de quars té la capacitat de dissoldre aquestes cristal·litzacions o energies negatives molt abans que afectin el nostre cos físic, cosa que la converteix en una forma de prevenció en el seu estat més pur.

Aquests bols emeten sons i vibracions que penetren profundament al cos, ajudant a alliberar bloquejos energètics, relaxar els músculs, reduir l’estrès, l’ansietat i la tensió muscular, promovent la relaxació profunda i millorant la qualitat del son i promovent la sanació a nivell cel·lular.

La teràpia de ressonància harmònica amb bols tibetans i de quars utilitza el so i la voluntat (intenció) per tornar a les parts malaltes la seva freqüència sana, restablint l’equilibri i l’harmonia al nostre cos i ment.

La teràpia del so amb Carles Galceran combina la veu, instruments com els bols tibetans i de quars, tambors xamànics i diapasons, i un profund coneixement funcional del so, la intenció, la intuïció i l’energia. Actua en els nivells físic, emocional, mental i espiritual del nostre ésser, abordant l’arrel dels desequilibris i bloquejos energètics que poden afectar la nostra salut i benestar.