Estàs estressat/da? Et sents de mal humor o necessites recuperar la teva energia per continuar en el teu dia a dia? Les dificultats que estem travessant en els últims mesos a causa de l’extraordinària emergència sanitària que estem vivint, han repercutit en molts de nosaltres exponencialment, portant una sobrecàrrega emocional difícil de suportar. Per aquest motiu, volem proposar-te una teràpia antiestrès molt efectiva, realitzada amb bols tibetans, de quars, tambors i diapasons, per ajudar-te a calmar la ment i l’esperit i eliminar l’ansietat en la teva vida.

Parlem de la teràpia vibracional amb bols tibetans. Es tracta d’una tècnica mil·lenària que ajuda a harmonitzar de manera natural el nostre pla físic i emocional. Aquests instruments tradicionals ens permeten aconseguir mitjançant el so, una relaxació profunda, tant a escala mental com corporal.

 

Què són els bols tibetans? En què ens poden ajudar com a teràpia antiestrès?

 

Els bols tibetans són instruments de metall que emulen sons de la natura. Tot i que es fan servir molt en meditació, també són molt útils per relaxar el nostre cos a assolir un gran estat de pau i benestar. A més d’ajudar a alleujar l’estrès, i són molt efectius augmentar la nostra claredat mental i millorar la nostra capacitat de concentració.

Gràcies a la vibració que emeten els bols tibetans podem estimular l’activitat de cervell i equilibrar el sistema endocrí. Entre els seus principals beneficis, la teràpia vibracional ajuda a combatre els mals de cap, l’insomni o la hiperactivitat. En definitiva, amb les vibracions de so dels bols tibetans, comprovaràs un gran nivell de relaxació tant en l’àmbit muscular com en la teva respiració.

T’atreveixes a submergir-te en una teràpia de so? Programa la teva primera sessió amb Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic. T’acompanyarà durant tot el procés de la teràpia amb la millor atenció. La teràpia vibracional es realitza en una sala insonoritzada, única a Girona.