Sabies que l’energia pròpia de cada estació entra en interacció amb el nostre organisme? Per aquest motiu, és important adaptar-nos al canvi i harmonitzar la nostra energia amb la nova estació, per a mantenir el nostre equilibri físic i emocional. La tardor és una oportunitat per a mirar cap a dins, retrobar-nos amb una altra mena de sensacions, vibracions i colors, per viure a un altre ritme.

Com entrar amb bon peu a la tardor

Sent, i canvia amb la tardor, amb aquests consells per a entrar amb bon peu:

  • Descansa. Escolta el teu cos i evita ignorar el teu nivell el teu nivell d’energia, ja que sentiràs que necessita més descans que en l’època estival.
  • Estableix rutines per a menjar, ficar-te al llit i aixecar-te, i així equilibraràs el teu cos de manera natural.
  • Segueix una dieta nutritiva amb aliments de temporada.
  • Fes una passejada en el bosc o per la vora del mar per a observar com tot està perfectament organitzat.
  • Realitza la teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars. T’ajudarà a estar en armonia amb la tardor i adaptar-te als nous hàbits per seguir amb més energia.

El teu cos no viu desconnectat del seu entorn!

 

La teràpia vibracional amb bols tibetans i de quars

Gràcies a la teràpia vibracional podràs descobrir com el món dels sons i les vibracions et poden ajudar en la millora física i l’estat de ànim. En Carles Galceran realiza cada sessió en una sala insonoritzada i única a Girona, especialment dissenyada per submergir-te en un autèntic bany de so. Utilitzant diferents sons mil·lenaris, produïts pels bols tibetans, els bols de quars i els tambors, podràs sentir un desbloqueig mental i físic que et retornarà el teu equilibri físic i  emocional.