Els efectes curatius que produeix la sonoteràpia aporten una sensació d’unitat del cos, ment i esperit a través de la teràpia vibracional amb bols tibetans. Quan les ones d’alta freqüència vibren correctament amb el camp energètic del cos, es recuperen l’equilibri energètic i millora la salut física, psíquica i espiritual.

La sonoteràpia sana els cossos etèrics en desbloquejar patrons negatius. Són massatges sonors que permeten concentrar-se i relaxar-se amb sensacions que es transmeten en viatges sonors i que recarreguen al sistema energètic i alleugen el dolor emocional.

A més, ajuda a eliminar inflamacions, ansietat, estrès, depressió, angoixa, tristesa, insomni o hiperactivitat. Activen els sistemes biològics, calmant a la ment i el cos pels seus efectes emocionals en neurotransmisors i neuropèptids, que ajuden a la regulació immunitària guaridora.

La teràpia vibracional manté el bon humor i augmenta l’optimisme. Els seus dolços sons i ultrasons amb vibracions relaxen profundament i harmonitzen energèticament a cada cèl·lula de l’organisme, reforçant així al sistema immunològic.

Teràpia vibracional amb bols tibetans i tambors

Els bols tibetans desencadenen un procés d’estabilitat mental i emocional, cap a l’autoconfiança de l’ésser amb el seu entorn, evitant l’estrès i aconseguint estats relaxació profunda i comunicació amb lel teu Jo superior, desenvolupant la concentració i l’apoderament personal.

Un bloqueig emocional impedeix la connexió natural amb el cor per un succés passat que segueix present en el veritable Jo per pors, normes, herència, vergonya o energia negativa que queda emmagatzemada.

Per a realitzar el desbloqueig emocional es deixa sortir l’energia negativa en reviure el succés i presentar-lo de manera correcta. Amb voluntat, el bloqueig emocional present es pot eliminar gradualment sigui per herència familiar, durant el part o abans del naixement per herència de la mare i aconseguir una connexió interior de pau i amor.

La teràpia vibracional no té efectes secundaris i és determinant en el primer desbloqueig energètic, aconseguint resultats significatius.