Som éssers vibracionals, i les vibracions i sons són el pont entre el cos físic i el cos eteri. És a través de les ones de vidre dels bols de quars que podem emetre una ressonància curativa per alinear el cos físic, mental i emocional. Aquesta poderosa eina ajuda a l’autocuració i la reconnexió amb la nostra font d’energia.

Freqüència + Intenció = Sanació

Quars = Sílice + Oxigen. El quars és un material molt elàstic.

 

L’estructura molecular dels bols de quars i el nostre ADN

 

L’estructura molecular dels bols de quars és molt semblant a l’estructura del nostre ADN. Com a resultat, els bols de quars són capaços d’emetre vibracions sonores curatives que ressonen amb el nostre cos i els nostres camps energètics.

D’aquesta manera, la ressonància curativa dels bols de quars ajuda a obrir camins a la nostra ment, cos i esperit, dels quals abans no n’érem conscients. Per això, impulsa a trencar vells patrons i creences que ens han estat limitant.

 

El principi de ressonància

 

Cada cèl·lula i òrgan del nostre cos vibren a una determinada freqüència. Quan un òrgan està sa, la seva freqüència vibratòria està en harmonia amb la resta del cos… però si aquesta freqüència s’altera, es trenca l’harmonia i sorgeix allò que coneixem per malaltia.

Mitjançant el principi de ressonància, és possible modificar aquestes freqüències alterades a través de la transmissió d’altres freqüències. Això és el que converteix el so en un procés terapèutic per reequilibrar la part física, emocional, mental i espiritual.

Els sons del bol de quars es poden utilitzar per a la relaxació, la meditació i la visualització. També es poden emprar per alleujar el dolor, reduir l’estrès i augmentar la consciència d’un mateix.

 

La ressonància curativa amb bols de quars per desbloquejar xacres

 

Els bols de quars s’han fet servir durant segles en cerimònies i rituals espirituals per contribuir a la transformació. Es diu que desperten una consciència il·luminada al nostre interior que produeix la curació a tots els nivells: físic, mental, emocional i espiritual.

La ressonància curativa dels bols de quars ajuda a netejar les energies bloquejades de les xacres i a restablir l’equilibri del cos. Cada xacra vibra a una freqüència determinada.

El so dels bols de quars ens ajuden a resintonitzar-nos. Aquestes vibracions ressonen a cada cèl·lula del nostre cos. El so dels bols és el so del ‘buit’.

Els sons greus desbloquegen les primeres xacres. Una persona estressada necessitarà sons greus. Els sons aguts desbloquegen les darreres xacres. Els aguts són per a persones relaxades.