Saps que hi ha un instrument amb el poder de guarir el teu cos i la teva ment? Es diu bol tibetà, i les seves complexes melodies poden aportar equilibri al teu entorn i salut. Els bols tibetans són més que instruments que produeixen sons relaxants: les seves vibracions tenen un profund efecte en la teva salut i benestar. En aquesta entrada del bloc, explorarem el poder curatiu dels bols tibetans i com la seva música pot ajudar a alinear els teus txakres.

L’ús dels bols cantaires és una pràctica complexa que va més enllà de la reproducció de melodies i sons relaxants. La composició de l’instrument i la forma de tocar-lo tenen un significat que explica com la seva música ajuda a alinear els incommensurables centres d’energia situats al cos humà, coneguts com a txakres. Les vibracions dels bols tibetans poden ajudar a alliberar l’energia bloquejada i promoure l’equilibri de la ment, el cos i l’esperit.

Un altre aspecte important de la teràpia amb bols tibetans són els harmònics. Segons la teoria musical, els harmònics són una de les característiques que produeixen el timbre distintiu d’una font de so, i segons l’antiga filosofia del Nāda Yoga tenen influències beneficioses sobre el cos i el camp energètic.

Algunes de les vibracions estan més enllà de la capacitat de detecció de l’orella humana, encara que els harmònics són els responsables que el cos ressoni amb elles.

Si busqueu una manera eficaç de reduir l’estrès, l’ansietat i la tensió, considereu la possibilitat d’experimentar el poder curatiu dels bols tibetans mitjançant la teràpia vibracional. Et sorprendrà la rapidesa amb què et sents més centrat i en sintonia amb tu mateix. Contacta amb Carles Galceran avui mateix i demana cita. Després de la primera sessió, sortiràs amb una agradable i intensa sensació d’estar flotant!