En un món on l’estrès i l’ansietat són a l’ordre del dia, trobar mètodes efectius per mantenir el nostre benestar espiritual és essencial. La neteja d’aura i l’alineació de xacres complementades amb teràpia vibracional ofereixen un camí cap a l’harmonia interior i la pau espiritual. A continuació explorarem com aquestes pràctiques ancestrals, combinades amb la teràpia vibracional, ens pot ajudar a revitalitzar el nostre ésser interior i promoure un estat de benestar integral.
 

Què és la neteja d’Aura?

 
La neteja d’aura s’enfoca a purificar el camp energètic que envolta cada persona i eliminar les energies negatives acumulades. Mitjançant l’alineació de les xacres, es busca equilibrar els centres energètics del cos, essencials per al nostre benestar físic, emocional i espiritual.
 

Com funciona la Teràpia Vibracional?

 
La teràpia vibracional es realitza un ambient tranquil i acollidor, en una sala insonoritzada única a Girona, on podràs relaxar-te i obrir-te a l’experiència. Utilitza sons i vibracions per curar i equilibrar el cos mitjançant instruments com bols tibetans i de quars, diapasons, i la veu humana, per produir vibracions que ressonen amb les xacres, promovent la sanació i l’equilibri energètic.

Recorda que l’univers ressona amb energia, i cada ésser viu és un conjunt de vibracions que harmonitzen amb la freqüència natural de l’existència mateixa. Si t’afecta l’estrès, sigui físic o emocional, les vibracions del teu cos estaran descompensades. Si busques equilibri, o simplement més benestar, la neteja d’aura i l’alineació de xacres poden ser l’inici d’un viatge transformador cap a la teva millor versió.

T’agradaria provar la teràpia vibracional per netejar l’aura i alinear les teves xacres? Demana cita amb Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic a Girona amb més de 20 anys d’experiència a la seva consulta.