Els massatges terapèutics són un tipus de massatges més forts o profunds, però molt efectius, que es porten a terme jugant amb el límit de resistència al dolor. I és que, en aquest tipus de massatge, cal que el pacient intenti aguantar el màxim el dolor perquè el resultat sigui més efectiu i, després de dos o tres dies, comenci a notar una millora radical. Són molt adients per a casos de problemes musculars i lumbàlgies.

Massatges esportius

A més del massatge terapèutic, en Carles Galceran també en realitza massatges esportius. Aquest es diferencia del quiromassatge perquè cal que el massatge s’adapti al fet de si s’ha de fer abans o després de l’exercici físic. Tenint en compte aquest fet, es pot practicar el massatge eliminador o setmanal, que és profund i lent i que pretén ajudar a eliminar les toxines que hagi pogut produir el múscul. Una vegada es finalitza el massatge, l’esportista es pot trobar a un 50 o 60% del seu rendiment perquè quan arribi el dia que hagi de reprendre la seva activitat esportiva, estigui en plena forma. Cal tenir en compte que, si el que es pretén és descontracturar la musculatura, s’ha de fer un massatge relaxant que no sigui tan profund.

Un altre dels serveis a la consulta d’en Carles Galceran són els d’embenatges funcionals, que consisteixen a reforçar les articulacions, sobretot les del genoll i el turmell, amb un embenatge molt més reduït que el compressiu, que evita l’atròfia del múscul i la posterior recuperació. Amb aquest embenatge se solucionen en un alt percentatge els problemes dels esquinços.

A més dels massatges terapèutics i esportius, en Carles Galceran també ofereix tractaments per la columna i problemes musculars i massatges a domicili en hores convingudes.