El massatge sonor amb bols tibetans és una teràpia que utilitza les ones del so per a sanar el nostre organisme a nivell físic i emocional.

Es tracta d’una tècnica mil·lenària, que es remunta a més de 2.000 anys, encara que el seu ús continua sent cada vegada més popular gràcies als seus beneficis terapèutics. Els instruments musicals que s’empren en la teràpia vibracional són bàsicament els bols tibetans de plata, estany, ferro o coure i els de quars, els diapasons i el tambor.

 

El so com a teràpia. Beneficis del massatge sonor

 

L’efecte sonor que produeixen els bols tibetans s’assembla a un mantra, actuant a nivell cel·lular del cos físic. Les seves propietats són terapèutiques i ajuden a harmonitzar el sistema cardíac i nerviós del cos.

 

Quins avantatges aporta el massatge sonor?

 

Els avantatges del massatge sonor amb bols tibetans per al nostre cos, ment i esperit són innombrables:

  • A nivell físic, calma la ment i té efectes emocionals. Alhora, ajuden a regular el sistema immunitari i amb això el cos per a eliminar estats d’ansietat, inflamacions, estrès, depressió insomni, entre altres.
  • Ajuda a mantenir l’optimisme i el bon humor a través de la bellesa del so.
  • Augmenten els nivells d’energia vital.
  • Ajuden a millorar aspectes mentals com la concentració, la creativitat i la intuïció.
  • Com que treballa a nivell cel·lular, harmonitza les cèl·lules del cos per a ajudar a la curació de diferents malalties.
  • Ajuda al desbloqueig emocional de l’ésser per a resoldre situacions del passat no resoltes per herència, por, normes o vergonya.

 
Una vegada realitzada la primera sessió de la teràpia, podràs començar a sentir més confiança en tu mateix per a afrontar problemes. Si vols recuperar el teu equilibri físic, mental i emocional, els massatges terapèutics amb bols tibetans amb en Carles Galceran t’ajudaran a aconseguir canvis personals positius per augmentar la teva serenitat, felicitat i claredat mental. Per a més informació o demanar cita, contacta amb nosaltres.