Imagina que poguessis alliberar tota la tensió del teu cos amb uns lleugers tocs. Això és el que el massatge energètic de txakres pot fer per tu. Aquest tipus de massatge se centra en les xacres, o centres energètics del cos. Mitjançant el massatge i l’estimulació d’aquestes àrees, es pot aconseguir una sensació de relaxació i benestar profunda. En aquest article, parlarem dels beneficis del massatge energètic de txakres i de com un terapeuta et pot ajudar a alliberar la teva pau interior.

Massatge energètic de xacres

El massatge energètic del les xacres té molts beneficis. Un dels més notables és la sensació de profunda relaxació que proporciona. Quan els nostres txakres estan en equilibri, ens sentim més connectats amb el nostre cos i menys estressats. Aquest tipus de massatge també pot ajudar a millorar la circulació i promoure’n la curació. En estimular els txakres, podem alliberar energia estancada i permetre que flueixi energia nova i fresca pel nostre cos. Això ens pot ajudar a sentir-nos més energitzats i vius.

Quins són les principals xacres a tractar?

Hi ha set xacres principals al cos, cadascuna de les quals correspon a una àrea diferent. La primera xacra està situada a la base de la columna vertebral i s’associa a la supervivència. La segons xacra està situada al baix ventre i s’associa amb el benestar. La tercera xacra està situada al plexe solar i s’associa amb poder. La quarta xacra està situada al cor i s’associa amb l’amor. La cinquena xacra està situada a la gola i s’associa a la comunicació. La sisena xacra està situada al tercer ull i s’associa amb la intuïció. La setena xacra està situada a la coroneta i s’associa a l’espiritualitat.

El terapeuta vibracional podrà ajudar-te a identificar quines xacres estan desequilibrades i treballarà amb tu per restablir-ne l’harmonia. Si estàs interessat/da a explorar el massatge energètic de  les xacres, posa’t en contacte amb Carles Galceran, terapeuta vibracional i massatgista terapèutic a Girona.