L’activació de la glàndula pineal, o Tercer Ull, pot ser una eina poderosa per al creixement personal i per experimentar més sensació de claredat i benestar. En activar aquest centre d’energia, podem accedir a estats superiors de consciència, intuïció i perspicàcia. A més, aquesta activació també ajuda a la curació física i al desenvolupament espiritual.

 

Beneficis en activar el Tercer Ull

Hi ha una sèrie de beneficis associats amb l’activació de la glàndula pineal, incloent-hi l’augment de la claredat i l’enfocament, la millora de l’estat d’ànim i l’equilibri emocional, la millora del flux creatiu i la inspiració, una connexió més gran amb un mateix i amb els altres, el creixement espiritual accelerat i pràctiques de meditació més profundes.

L’activació de la glàndula pineal pot fins i tot tenir el potencial d’obrir l’accés a dimensions alternatives de la realitat que poden proporcionar una orientació més gran al llarg del nostre camí cap a la il·luminació.

A més, l’activació de la glàndula pineal augmenta els nostres nivells d’energia, ja que està connectada a les vies energètiques principals del nostre cos. Això ajuda a mantenir l’equilibri i l’harmonia a tot el cos, millorant la salut física i la claredat mental.

Finalment, l’activació de la glàndula pineal o Tercer Ull ens pot ajudar a discernir millor la veritat de la il·lusió i a accedir a nivells més profunds de coneixement i saviesa. En activar aquesta part de nosaltres mateixos, som capaços de fer servir la nostra intuïció de manera més eficaç a l’hora de prendre decisions que, en última instància, serviran al nostre bé més elevat.

Teràpia amb bols tibetans per activar la glàndula pineal

Una forma d’activar la glàndula pineal o tercer ull és mitjançant la teràpia vibracional amb bols tibetans. Aquesta pràctica consisteix a activar certes parts del cos amb sons i s’ha fet servir per a diverses formes de curació al llarg de la història. Pot ser especialment beneficiosa per activar la glàndula pineal gràcies a la capacitat per a eliminar bloquejos i obrir vies energètiques.

En activar aquests centres energètics amb les freqüències ressonants creades pels bols tibetans, ajuda a restablir l’equilibri tant en el nostre cos físic com espiritual. Això afavoreix una connexió més profunda entre ment, cos i esperit.