Desbloqueig de xacres

Alguna vegada has sentit que alguna cosa et frena? Que no estàs aconseguint el tot teu potencial? Les xacres són els centres d’energia del cos, i quan es bloquegen, poden causar tota mena d’inconvenients. Amb la teràpia vibracional aconseguim el desbloqueig de xacres per a recuperar el teu equilibri energètic.

7 xacres
tambors xamànics

Desbloqueig de xacres amb la teràpia vibracional

Sents que estàs estancat a la vida o incapaç d’avançar? Penses que no ets prou bo o que no estas a l’alçada del teu potencial?

Si tens dificultats en manifestar el que vols a la vida o ets sents fora d’alineació amb tu mateix, és possible que tinguis xacres bloquejades.

Si has experimentat algun d’aquests símptomes, és probable que tinguis alguna o algunes de les xacres bloquejades. El següent pas és començar a equilibrar-les.

Equilibrar les xacres es reflectirà en la millora de les teves relacions, creativitat i capacitat de gaudir de la vida d’una altra manera.

Hi ha moltes maneres de curar les xacres bloquejades, però una de les maneres més efectives és mitjançant la teràpia vibracional. Si necessites més informació, contacta amb Carles Galceran, t’ajudarà a identificar les teves xacres bloquejades i curar-les perquè assoleixis aquest equilibri físic i emocional que tant necessites.

 

Demana hora

Programa ja la teva cita amb en Carles Galceran
(hores convingudes) al Telèfon:

(+34) 972 21 99 48

camps energètics