Sabies que el poder del so dels bols tibetans poden guarir la ment i el cos? La ciència ha confirmat que la música, com a forma organitzada de so, pot influir directament en les emocions, les ones cerebrals, el sistema neurològic i la química del cos. Aquesta música exerceix un paper fonamental en les religions i l’espiritualitat de moltes cultures. Les vibracions dels bols cantaires poden ajudar a induir el son ia tractar el malestar mental.

Els bols cantaires calmen la ment i el cos

La música generada pels bols cantaires estimula el cos a recrear la seva pròpia freqüència harmònica i ajuda a produir les ones Alfa que són presents al cervell durant la relaxació profunda. Això és degut a l’alineació dels set metalls dels quals estan fets: plata, or, mercuri, estany, plom, coure i ferro. Els bols tibetans estan fets a mà i cadascun és únic.

Els bols cantaires ajuden a purificar l’ànima dels qui els escolten. Observen que “el temps sembla aturar-se” i que experimenten una sensació de calma i alleugeriment físic i mental.

 

Teràpia vibracional amb bols cantaires

Els bols tibetans són una teràpia vibratòria a Girona que pot millorar la teva salut física, psíquica i espiritual, alhora que guareix els teus cossos eteris i desbloquegen patrons negatius, a més de donar un nou sentit de la vida.

Consisteix a sentir el so del terapeuta mentre toca els bols tibetans, els copeja o els frega sobre el cos del pacient. Mitjançant un viatge sonor relaxant, transporta els pacients a un món d’emocions.

La teràpia vibracional es fa servir com a complement terapèutic, amb resultats molt significatius. Demana cita amb Carles Galceran, terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic. Compta amb una experiència de més de vint anys a la seva consulta a Girona.