Et sents estressat i aclaparat? Has estat buscant maneres d’aconseguir una relaxació profunda i reduir l’ansietat? No busquis més, necessites un bany de so i vibració amb bols tibetans.

Originaris de la regió de l’Himàlaia, els bols tibetans es fan servir en pràctiques de sanació amb so per induir un estat de relaxació profunda i meditació. El so i les vibracions produïts pels bols actuen conjuntament per estimular els processos curatius naturals del cos, fomentant l’equilibri i l’harmonia de la ment, el cos i l’esperit.
 

Beneficis del bany de so i vibració

 
Durant un bany de so amb bols tibetans, els bols es colpegen o toquen amb moviments circulars, creant una gamma de tons i freqüències que ressonen per tot el cos. A mesura que el so i les vibracions penetren a les capes més profundes del teixit, exerceixen un poderós impacte en els sistemes nerviós i immunitari, ajudant a reduir l’estrès i la tensió, alhora que milloren el benestar general.
 

Banys de so amb bols tibetans per al benestar mental i físic

 
A més d’afavorir la relaxació, s’ha demostrat que els banys de so amb bols tibetans tenen nombrosos beneficis per a la salut. L’estat meditatiu profund induït pels bols pot millorar el son, potenciar la creativitat i augmentar la claredat mental. Els banys de so també s’han utilitzat per alleujar els símptomes d’ansietat, depressió i trastorn d’estrès posttraumàtic (TEPT).

Si t’interessa experimentar el poder curatiu dels banys de so amb bols tibetans, demana cita amb Carles Galceran terapeuta manual, vibracional i massatgista terapèutic . Si estàs deprimit, cansat, amb manca d’energia, dorms malament o tens molta ansietat i estrès, vine a alinear els txakres amb bols tibetans, bols de quars i tambors, en una sala insonoritzada única a Girona.

Gaudeix d´un bany de so i de vibració. Sortiràs flotant i molt relaxat!