Massatge esportiu

Massatge esportiu a Girona, una mena de massatge que t’ajudarà a preparar els teixits del cos per a reforçar-los abans d’iniciar qualsevol esport. Per tant, prepara als músculs per a evitar lesions durant l’entrenament o la competició.

massatges esportius
massatge esportiu

Massatge esportiu a Girona

La seva finalitat és afavorir la ràpida recuperació dels músculs després de les sessions d’entrenament o la competició perquè puguin aconseguir el seu punt òptim en les successives sessions. Això permet entrenar i competir amb el mínim risc de lesions musculars.

Alguns dels principals avantatges que ofereix son:

 • Millora el retorn venós: el massatge esportiu té un efecte vasodilatador sobre les venes, la qual cosa facilita la circulació de la sang des dels músculs cap al cor i evita la seva acumulació en l’àmbit muscular, la qual cosa genera pesadesa a les cames.
 • Millora l’oxigenació muscular: en rebre un massatge el múscul augmenta els seus nivells de vascularització, i això permet un major transport de sang, la qual cosa implica més oxigen i nutrients i afavoreix una recuperació més ràpida de la fatiga.
 • Afavoreix els processos d’eliminació de toxines: en millorar la circulació sanguínia del múscul milloren els processos d’eliminació de substàncies de deixalla (toxines), responsables de la formació de radicals lliures que tendeixen a provocar mal en les membranes de les cèl·lules musculars.
 • Regula la temperatura muscular: el massatge esportiu ajuda a augmentar la temperatura interna del múscul, la qual cosa ajuda a evitar contractures i sobrecàrregues.

El massatge esportiu a Girona està orientat a una mateixa finalitat, que és el manteniment òptim dels músculs i l’estat físic general del pacient. Així i tot, podem distingir entre massatge preesportiu, postesportiu i massatge d’entrenament com a part de la rutina d’entrenament dels esportistes.

  Demana hora

  Programa ja la teva cita amb en Carles Galceran,
  terapeuta manual, vibracional i
  massatgista terapèutic i esportiu a Girona.
   

  (+34) 972 21 99 48

  camps energètics